Over

ZGG Zwemclub Guppies Ganshoren


Logo

De Zwemclub Guppies Ganshoren is een Nederlandstalige zwemvereniging aangesloten bij de Vlaamse Zwemfederatie en werkt op recreatieve basis. Onze zwemvereniging stelt kwaliteit, plezier en ontspanning voorop en richt zich tot kinderen vanaf 3,5 jaar. Zij doorlopen verschillende zwemgroepen, ieder op z'n eigen tempo. Dit gaat van watergewenning voor de allerkleinsten tot ervaren zwemmers die alle zwemtechnieken beheersen.


Tijdens de lessen staan er enkele banen ter beschikking voor de ouders, zodat ook zij kunnen zwemmen terwijl de kinderen via gediplomeerde lesgevers de kneepjes van het zwemmen leren.


Eenmaal per jaar organiseren we tijdens de paasvakantie een sportkamp zwemmen, dans en omnisport waarop iedereen welkom is. Dit sportkamp wordt telkens afgesloten met een spetterend optreden voor de ouders.


Het zwembad is een publiek zwembad behorende tot het gemeentebestuur Ganshoren, maar wordt jaarlijks geheel of gedeeltelijk gehuurd. Dit heeft als voordeel dat wij steeds over voldoende ruimte beschikken om kwaliteitsvolle lessen te garanderen. Het zwembad beschikt tevens over een cafetaria en tribune vanwaar de kinderen kunnen gadegeslagen worden.


Inlichtingen zijn altijd te bekomen in het zwembad tijdens de lesuren.


Kom, kijk en overtuig uzelf!

zwembad Ganshoren

Zwemschool 1


Bent u op zoek naar een leuke buitenschoolse activiteit voor uw kind? Elke week kan uw spruit genieten van watergewenning en voorbereidende zwemoefeningen met jonge en dynamische lesgevers.


Voor meer info klik hier


Zwemschool 2

Eenmaal gewoon geraakt aan het het water en de zwemomgeving, kan uw kind terecht in onze zwemschool. Wij organiseren zowel tijdens de week als in het weekend kwaliteitsvolle zwemlessen waarbij de kinderen verder ingewijd worden in de verschillende facetten van het zwemmen.


Voor meer info klik hier


Reddend zwemmen

Na het succesvol doorlopen van de verschillende groepjes in de zwemschool en wanneer men alle zwemstijlen beheerst, is men klaar voor de volgende uitdaging, het reddend zwemmen! Onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers bereidt men zich voor op het Hoger Reddersbrevet.


Voor meer info klik hier