Inschrijvingen

Inschrijvingen 2017-2018

Inschrijven

 

Wil je graag opnieuw inschrijven voor volgend jaar of je voor het eerst inschrijven, lees dan even hieronder hoe dit in zijn werking zal gaan.

 

Inschrijvingsmoment reeds zwemmende leden voor 2017-2018:

maandag 29 mei tot en met zondag 11 juni: 2 weken de tijd om opnieuw in te schrijven, ter plaatse in het zwembad aan de 'meldingsstand'

maandag 12 juni tot en met zondag 18 juni: mogelijkheid tot veranderen van dag en inschrijvingen voor broers en zussen!

 

Wij zullen bijgevolg een nieuwe methode toepassen vanaf het zwemjaar 2017-2018 voor de nieuwe leden:

In de week vanaf 19 juni kunnen nieuwe leden die willen inschrijven en bij eventuele openstaande plaatsen, komen op de dag waarvoor ze wensen in te schrijven. Het uur kan dan ook ter plaatse voor die dag gekozen worden. Neem ook alvast je zwempak mee indien je denkt dat je kind in een hogere groep zwemt dan de zwart-witte groep zo kunnen we ze testen.

 

Waarom doen we dit nu zo? Wel, onze wachtlijst loopt de spuigaten uit. Door het lange wachten is het zo dat kindjes die ingeschreven worden op de wachtlijst wanneer ze 3,5 tot 4 jaar zijn, op dat moment dus zwart-wit (1ste groep) na een lange periode van wachten en dus richting 5 jaar gaan, geen zwart-wit (watergewenning) meer zijn maar groen-wit (eerste 'pletslessen'). Naar deze groep schuiven uiteraard ook onze ingeschreven kindjes door bijgevolg minder plaats voor kindjes van de wachtlijst die er reeds een hele periode opstaan en dit kan zo blijven en blijven duren... Daarom zien we voor een betere werking ons genoodzaakt de wachtlijst af te schaffen.

 

maandag 19 juni tot en met zondag 25 juni: inschrijvingsmoment nieuwe leden (ook alle mensen die reeds op de wachtlijst staan) voor eventuele open plaatsen in onze zwemclub:

maandag 19 juni vanaf 18u (voor mensen die op maandag willen zwemmen)

dinsdag 20 juni vanaf 18u (voor mensen die op dinsdag willen zwemmen)

vrijdag 23 juni vanaf 18u (voor mensen die op vrijdag willen zwemmen)

zondag 25 juni vanaf 9u (voor mensen die op zondag willen zwemmen)

 

Kleuterzwemmen, zwemschool en reddend zwemmen

Meer info, klik hier

Extra zwemactiviteiten voor volwassenen

Meer info, klik hier

Copyright 2014© All Rights Reserved

Zwemclub Guppies Ganshoren vzw - ondernemingsnummer: 862.962.577