Inschrijvingen

Inschrijvingen 2018-2019

Inschrijven

 

Wil je graag opnieuw inschrijven voor volgend jaar of je voor het eerst inschrijven, lees dan even hieronder hoe dit in zijn werking zal gaan.

 

Inschrijvingsmoment voor reeds zwemmende leden voor 2018-2019:

maandag 04 juni tot en met zondag 10 juni: opnieuw inschrijven op dezelfde dag als het huidig zwemjaar, ter plaatse in het zwembad aan de 'meldingsstand'

maandag 11 juni tot en met zondag 16 juni: mogelijkheid tot veranderen van dag en inschrijvingen voor broers en zussen!

 

Inschrijvingsmoment voor de nieuwe leden:

Vanaf 19 juni kunnen nieuwe leden die willen inschrijven en bij eventuele openstaande plaatsen, komen op de dag waarvoor ze wensen in te schrijven. Het uur kan dan ook ter plaatse voor die dag gekozen worden. Neem ook alvast je zwempak mee indien je denkt dat je kind in een hogere groep zwemt dan de zwart-witte groep zo kunnen we ze testen.

 

Waarom doen we dit nu zo? Wel, onze wachtlijst loopt de spuigaten uit. Door het lange wachten is het zo dat kindjes die ingeschreven worden op de wachtlijst wanneer ze 3,5 tot 4 jaar zijn, op dat moment dus zwart-wit (1ste groep) na een lange periode van wachten en dus richting 5 jaar gaan, geen zwart-wit (watergewenning) meer zijn maar groen-wit (eerste 'pletslessen'). Naar deze groep schuiven uiteraard ook onze ingeschreven kindjes door bijgevolg minder plaats voor kindjes van de wachtlijst die er reeds een hele periode opstaan en dit kan zo blijven en blijven duren... Daarom zien we voor een betere werking ons genoodzaakt de wachtlijst af te schaffen.

 

Kleuterzwemmen, zwemschool en reddend zwemmen

Tarieven september, klik hier

Tarieven januari, klik hier

Extra zwemactiviteiten voor volwassenen

Tarieven, klik hier

 

ZGG Zwemclub Guppies Ganshoren vzw - ondernemingsnummer 862.962.577